Siirry sisältöön
Avaa haku
Avaa ostoskori
0

Oops, tämä on tyhjää täynnä.

Jatka ostoksille

Näin ostat naiselle lahjaksi alusvaatteita

Kun päättää yllättää rakkaansa uusilla alushousuilla, käsillä on mahdollinen riski ja liuta vaikeita kysymyksiä, joihin on parempi löytää vastaukset etukäteen. Absoluuttisia vastauksia ei ole olemassakaan, mutta näillä vinkeillä pääsee hyvään alkuun:

1. Selvitä oikea koko

Naisten alushousut näyttävät pienemmiltä laatikossa kuin kantajansa päällä. Nyt ei puhuta stringeistä vaan ihan tavallisista pikkareista. Arvailu suuntaan tai toiseen on vaarallista. Jos et halua paljastaa aikeita kysymällä suoraan, tee taustatyötä ja käytä kekseliäisyyttä. Tärkeintä on saada joko täsmällinen numero tai kirjain. Kokomerkintää voi urkkia pikkareiden pesulapusta.


2. Perehdy eri vartalotyyppeihin

Naisten vartalotyyppien määrittelyssä käytetään loogisesti sekä hedelmäkorin sisältöä että tavallisia aakkosia. Tutkaile eri vartalotyyppejä vaikka netistä ja päättele oman rakkaasi tyyppi. Kaikki mallit eivät sovi kaikille. Tärkeintä on, että alushousut istuvat hyvin, riippumatta siitä millainen vartalotyyppi on kyseessä.


3. Seksikkyys ei aina tarkoita pitsiä

Nainen on boksereissa ihan yhtä seksikäs kuin pitsunelmassa. Kun tuntee olonsa mukavaksi, se näkyyy myös ulospäin. Pitsi ja narut herkimmillä alueilla eivät välttämättä tunnu mukavalta.


4. Luota vaistoon

Kun on vilpittömin mielin ja aikein liikenteessä, se huomataan. Alushousuja voi verrata koruun. Sekin on iholla ja muistuttaa antajastaan. Jos puntaroit kattilan ja alushousujen välillä, valitse jälkimmäinen.

5. Aina on olemassa lahjakortti

Jos haluaa pelata varman päälle, osta lahjakortti. Eikä mielellään sitä halvinta mahdollista.