Alusvaatteet ja niiden vaikutus itsetuntoon

Koska alusvaatteillahan on AIVAN ÄLYTÖN vaikutus siihen, miten oman kehonsa kokee, miten vaatteet istuu ylle ja etenkin siihen, miten itsensä kantaa!

Mun piti elää yli kolmikymppiseksi ennen kuin tajusin, että ei ole ihan sama, mistä liikkeestä tai millaiset alusvaatteet sitä aamulla kiskoo ylleen. Se fiilis kun ei ole ihan samanlainen kokoa (tai jopa useampaa) liian pienissä ja puristavissa rintsikoissa. Tai niissä inan verran pikkasissa ja vähän turhan matalissa alushousuissa.

Paljastus: mun kaapista löytyy myös kotoilualusvaatteet, aka mummikset. Ne voi olla jonkun mielestä tunnelman tappajat mut ah kun niitä on joskus mukavaa käyttää! Kokemuksella voin kuitenkin sanoa, että mummikset ei pidemmässä juoksussa tunnu kuitenkaan kovin hyviltä, ne kun ei oikein tue mistään mitenkään.

Mutta kuulkaas! Mä sain joulupukilta lahjaksi elämäni ensimmäiset The Other Danish Guy:n naisille tehdyt alushousut.

Ja siis. En ole valehtelematta  k o s k a a n  pitänyt päällä mitään näin hyvältä tuntuvaa!!

Oli ihan käsittämätön fiilis todeta, että laadukkaat, hyvin istuvat alushousut ei oikeasti tunnu miltään yllä. Ja silti ne tukee -just oikeista- paikoista. Ja istuu täydellisesti.

Mä en ole IKINÄ ollut sellainen tyyppi, joka hengailee alusvaatteissa, edes omassa kotona. Nyt mä hengailin. Ja join skumppaa. Koska olin vaan niin FIILIKSISSÄ! Alusvaatteista. Itsestäni. Ja kropastani. Mummikset jää kyllä nyt auttamatta kakkosiksi.

Tästä kokemuksesta valaistuneena haluan sanoa sulle tämän: satsaa hyviin alusvaatteisiin, jotka istuu just sun kropalle. Koska niiden vaikutus itsetuntoosi on yllättävän suuri.

PS. Alun perin tämä ei ollut maksettu mainos, vaan ihan puhtaasti käyttökokemushehkutusta. Mutta ilokseni ja ylpeydekseni voin todeta, että nyt siitä syntyi sellainen!

-Sanna Hakala

Kirjoittaja on valmentaja, joka auttaa ihmisiä olemaan armollisempi niin itseään kuin kehoaan kohtaan ja tarjoaa mielekästä elämäntapamuutosvalmennusta dieetteihin kyllästyneille.

www.mielipuuhissa.com
Instagram: @mielipuuhissa