"Tsemppiä, hei, sulle!"

Kun joku kertoo kärsivänsä huonosta itseluottamuksesta, sitä ei paranneta tsemppaamalla: "Sun pitäs vaan kato luottaa itseesi enemmän!". Näiden kliseiden hokemisesta ei ole mitään hyötyä kenellekään. Huono itseluottamus on seurausta siitä, ettei elä oman näköistään elämää. Teeskentely, selittely, omien ajatusten, tunteiden ja tosiasioiden kieltäminen ja ihan perinteinen paskan puhuminen nakertavat luottamusta ihan samalla tavalla omaan itseen kuin muihin ihmisiin. Itselleen valehtelemisesta ei jää välttämättä kiinni, joten sitä on helppo jatkaa. Vaikeampaa on päästää irti kun siihen liittyy kaikenlaista häpeää ja syyllisyyttä, mutta kun alkaa puhua totta itselleen, elämä muuttuu.

Silloin kun luottaa itseensä, ei tarvitse käyttää ainutkertaista elämäänsä sen miettimiseen mitä muut mahtavat minusta ajatella, kelpaanko tällaisena ja hyväksytäänkö minut. Voi vapaasti antaa muiden nähdä sen, kuka todella on eikä tarvitse pitää yllä mielikuvaa jostain sellaisesta mitä pitäisi olla.

Ja juuri siitä tässä brändissä on kysymys. Eeron tarina on tästä hieno tosielämän esimerkki.

"Jos mä itse koen olevani ok itseni – ja sen kanssa mitä mä teen niin mulle on ihan yhdentekevää mitä muut ajattelee siitä. Uhriutuminen ja erityisesti myötäuhriutuminen vasta hullua on. Olen sitä itsekin kohdannut kun olen ollut julkisuudessa syystä tai toisesta, niin joku on vetänyt herneen nenään mun puolesta."

← Videot