Yli 75€:n tilauksille toimitus 0€!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Trunkeissa on lyhyempi lahje ja sepalus. Boxereissa lahje on pidempi ja niissä ei ole sepalusta. Eron huomaa viimeistään käytössä, varsinkin sepaluksen osalta. Lahkeen pituus ei ole aina makuasia: trunkit sopivat hyvin arkikäyttöön, boxerit treenaamiseen.

On tehty, oikeasti. Plus että langan raaka-aineena käytetään myös muuta teollista muovijätettä, joka päätyisi herkästi luontoon ja vesistöihin jos se vain dumpattaisiin kaatopaikoille. Nyt siitä erotellaan Nylon6 ja se on puhtainta mahdollisinta raaka-ainetta. Tästä on olemassa ihan oma osionsa kiinnostuneille täällä.

Nnoniinnno. Ihan noin suoraksi ei mutkia kannata ehkä vetää. Totta on, että esimerkiksi fleece on muita teknisiä vaatteita huomattavasti haitallisempi, siinä kun pystyynharjatut kuidut ovat heikkoja ja ohuita ja sen vuoksi niistä irtoaa yhdellä pesukerralla jopa 200 000 alle viiden millimetrin mikromuovipartikkelia. Puuvillassa on sitten omat ongelmansa, vaikka olisi jopa organic -merkinnällä varustettua. Yli 10 000 litraa vettä tuotettua puuvillakiloa kohden on sekin kestämätöntä, koska siellä missä sitä kasvatetaan olisi vedelle käyttöä myös ruokatuotannossa. Ja on tässä sitten vielä sellainenkin tulokulma, että on olemassa pesupusseja, joiden tehtävänä on ehkäistä mikromuovien joutuminen pesussa vesistöihin. Hassu kuriositeetti on, että mm. Patagonian käyttämät pesupussit tehdään samasta materiaalista kuin meidän alushousut. Eikä varmaan tarvitse odottaa kauaakaan kun joku pesukonevalmistaja tekee pesukoneen, jossa suodatin kerää mikromuovit ennen kuin ne pumpataan vesiin.. maybe yes?

Älä edes kysy. Siinä missä luontojärjestöt sanovat, että pesukertoja olisi syytä harventaa, me olemme sitä mieltä, että puhtaat alushousut ovat ympäristöteko.

Ei, koska kuivausrummun lämpötila nousee helposti yli neljänkymmenen Celsius-asteen ja liika kuumuus todennäköisimmin pilaa kuidun, alushousut menettävät joustavuutensa ja sen jälkeen kaikilla on huono fiilis. Toisaalta, ei nämä rumpukuivausta tarvitsekaan, koska kangas kuivuu nopeasti ihan huoneilmassakin. Hätäisimmät vetää nämä suoraan pesukoneesta jalkaansa.

Ei vielä, mutta tulossa on. Tutkitusti maailman parhaimmat pesupussit ovat tosin 100% polyamidia. Eli tismalleen sitä samaa materiaalia mistä meidän alushousut on muutenkin tehty. Ehkäisystä puheen ollen, se on siis vähän sama asia kuin laittaisi kaksi kondomia päällekkäin. Mutta sekin on makuasia. 

Ei. Jos ihan aidosti et tykkää näistä, on täysin ok palauttaa ne ja saada rahat tuotteista takaisin. Pari huomiota kumminkin ihan selkeyden vuoksi. Sitoudumme palauttamaan 100% ostohinnasta, jos:

1. otat meihin yhteyttä 100 päivän kuluessa ostosta. Siinä ajassa ehtii kyllä jo toteamaan onko hyvä vai eikö ole.
2. otat yhteyttä osoitteeseen team@theotherdanishguy.com  ja pyydät palautusta. Älä käytä muita osoitteita, vaikka sinulla olisi suora yhteys toimitusjohtajalle. 
3.  palautat tilaamasi ja sinulle toimitetut tuotteet takaisin meille*

*palautuksen tulee olla meillä 7 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä eli siitä hetkestä kun olet meille kertonut haluavasi käyttää tämän mahdollisuuden.

Haluamme tuotteet takaisin, jotta voimme analysoida mikä niissä mahdollisesti on vikana ja pystymme kehittämään sekä tuotetta että toimintaa edelleen. 

Kannattaa huomioida, ettemme palauta lähetyskuluja. Jotta saisit hyvityksen, käytä kuriiria, jolta saat seurantanumeron. Ilman seurantanumeroa lähetysten perille saapuminen on ihan herrassa, eikä meillä ole mahdollisuutta ottaa vastuuta niistä. 

Ne alusvaatteet, jotka ovat vahingoittuneet ulkoisten tekijöiden seurauksena, (ts. niitä on tarkoituksella tai vähemmän tarkoituksella käsitelty huonosti), eivät kuulu tämän palauttamisoikeuden piiriin. Pidätämme oikeuden muuttaa, keskeyttää tai peruuttaa palautuksen, jos haistamme väärinkäytöksen. Ja usko pois, me haistamme. Kun aikeesi ovat vilpittömät, ei ole mitään hätää.