0

Ostoskorisi on tyhjä

Trunkit vai bokserit?

Miesvartalon upeus ilmentyy monessa koossa ja muodossa. Se mikä sopii yhdelle, ei sovi toiselle. Mutta siinä missä naisten vartalotyyppien määrittämiseksi tarvitaan puolet aakkosista ja hedelmäkori, miehillä on tässäkin helpompaa.

Suunnittelumme lähtökohdat ovat tässä:Koska halusimme tehdä ostamisen helpoksi, nykyiset mallimme sopivat käytännössä kaikille miesvartaloille. Kysymys on lähinnä makuasioista ja mieltymyksistä erilaisiin aktiviteetteihin.

Trunk tai Trunks tai trunkit
Alushousujen all-around -malli. Lyhyempi lahje ja sepalus tekevät näistä monikäyttöiset. Trunkeissa vyötärölinja on matalampi. Jos on taipumusta vilautella rekkamiehen hymyä, näissä se on mahdollista. Trunkit ovat erinomaiset arkikäytössä farkkujen tai puvun alla, mutta sopivat hyvin myös aktiiviliikuntaan.

Boxer Briefs tai bokserit
Bokserissa ei ole sepalusta ja lahkeet ovat pidemmät eli yltävät noin puoleen reiteen (reiden pituudesta riippuen). Tämän ominaisuutensa vuoksi ne suojaavat useimpia käyttäjiä hiertymiltä ja kestävät kovaakin ajoa. Näillä on hiihdetty myös Olympialaisissa ihan menestyksellä. Boksereissa vyötärön leikkaus on normaali, joten nämä jalassa rekkamies hymyilee harvemmin.

Mitoitus
Mitoitus noudattaa eurooppalaista standardia. Perinteisiin puuvilla-alushousuihin verrattuna mallistomme on "true fit" eli nämä eivät kutistu ensimmäisessä pesussa. Ostaessa ei tarvitse miettiä kasvu- tai kutistumisvaraa.

Jotta koko menee kerralla oikein, helpoin tapa on käyttää mittanauhaa ja verrata lukemia kokotaulukon numeroihin. Linkistä löydät kaikkien miesten mallien kokotaulukot.