Maksutavat ja toimitukset

Voit maksaa ostoksesi maksunvälityspalvelun kautta pankki/luottokortilla, omasta verkkopankistasi tai mobiilimaksuna.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksusi meille. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Pankkimaksuissa käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Korttimaksuissa käytössä ovat kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.  Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta lainkaan verkkokauppamme järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat palveluita, joilla voi maksaa ostokset tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun puhelimen tai muun älylaitteen sovelluksessa. PayPal-tilin haltijoille käytettävissä on myös PayPal Express -maksutapa.

 

Checkout maksutavat

  

Lisätietoa lasku- ja osamaksutavoista

Osta laskulla on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.

 • Vähintään 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla on suomalainen henkilötunnus
 • 50–5000 € ostoksille
 • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää
 • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
 • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
 • Laskutuslisä ostajalle 0 €/kk
 • Osta laskulla -rahoituksen nimelliskorko on kiinteä 14,95 %

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj.
Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi 

Jousto lasku tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Kun ostat Joustolla, saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Maksuaikaa laskulla on 30 vuorokautta tilauksen käsittelystä. Joustolla voit maksaa ostoksesi 3000 euroon. Jousto laskusta veloitetaan 2,90 euron laskutuslisä. Laskussa ei veloiteta laskutuslisän lisäksi korkoa tai muita kuluja. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Perusvaatimukset Joustolla ostettaessa:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Osoite Suomen väestörekisterissä
 • Kotipaikka Suomessa vähintään 2 vuotta
 • Suomalainen henkilötunnus tunnistautumista ja luottopäätöksen tekemistä varten
 • Hyvä maksukyky. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja väestörekisteritiedot luottopäätöstä varten
 • Vahva tunnistautuminen. Henkilöllisyytesi varmennettaan ensimmäisen ostoksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Luoton myöntäjänä toimii:

Aurajoki Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A, PL 710
20100 Turku

 

Toimitukset kotimaahan

Toimitamme yli 90€ tilaukset ilman toimituskuluja. Siis ilmaiseksi. Alle 90€:n tilauksista perimme toimitusmaksun seuraavasti:

Matkahuolto
- pakettiautomaattin / noutopisteeseen toimitettava Lähellä-paketti 4,50€
- postilaatikkoon tai -luukkuun ilman kuittausta toimitettava Jako-paketti 6,50€

Budbee
- pakettiautomaattiin toimitettava paketti 3,50€
- kotiinkuljetus reaaliaikaisella seurannalla 5,50€

Meiltä tuotteet lähtevät normaalisti kuljetukseen n. 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Lopullinen toimitusaika asiakkaalle on n. 2-4 arkipäivää. Ruuhka-aikoina (marras-joulukuu) käsittely- ja toimitusajat ovat normaalia pidempiä.

Lisätietoa Budbeen toimituksista

Budbee kotiinkuljetus on saatavana tietyillä postinumeroalueilla näillä paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Turku, Kaarina, Raisio, Lahti, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu.

Budbee toimittaa aina arki-iltaisin klo 17 - 22 välisenä aikana suoraan kotiovellesi. Budbee toimitus on 100 % päästökompensoitu ja fossiiliton.

Valitessasi kotiinkuljetuksen tai pakettiautomaatin, ilmoita puhelinnumerosi, niin saat SMS-viestin, kun kuljetusajankohta lähestyy. Viestissä on linkki toimituksen seurantaan ja muokkausta varten ja voit täyttää toimitukseen liittyviä lisätietoja (esim. ovikoodi, soita ovikelloa tai koputa oveen). Voit seurata ja hallinnoida toimitusta myös Budbee puhelinsovelluksella.

Saat viestin kun Budbee on vastaanottanut pakettisi ja kun olemme varanneet sille toimituspäivän. Toimituspäivänä saat tarkemman ajankohdan tunnin tarkkuudella, jolloin paketti toimitetaan sinulle. Saat muistutusviestin vielä n. 10 minuuttia ennen toimituksen saapumista. Voit myös valita, että pakettisi jätetään oven ulkopuolelle, jolloin saat toimitetusta paketista valokuvan kuljettajalta ja tällöin tilaus merkitään toimitetuksi.

Budbeen suomenkieliseen asiakastukeen saat tarvittaessa yhteyden Budbee- appin chatin kautta tai lähetyksen seurantalinkistä. Sähköpostitse tavoitat heidät osoitteesta support(@)budbee.com. Asiakastuki on tavoitettavissa arkisin klo 9-22.

Budbee tarjoaa markkinoiden vihreimmän ja ympäristöystävällisimmän toimitusratkaisun, sillä he ovat ensimmäisestä Budbee-toimituksesta lähtien ilmastokompensoineet CO2-päästönsä.

 

Toimitukset ulkomaille

Ruotsiin: theotherdanishguy.se
EU:n alueelle: theotherdanishguy.eu
Pohjois-Amerikkaan ja muualle maailmaan: theotherdanishguy.com