Maksutavat ja toimitukset

Voit maksaa ostoksesi omasta verkkopankistasi, mobiilimaksuna tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Maksunvälityspalvelumme toteuttajina toimivat Paytrail Oyj, Shopify Payments ja Klarna.

Pankkimaksuissa käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Korttimaksuissa käytössä ovat kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.  Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta lainkaan verkkokauppamme järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat palveluita, joilla voi maksaa ostokset tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun puhelimen tai muun älylaitteen sovelluksessa. PayPal-tilin haltijoille käytettävissä on myös PayPal Express -maksutapa.

Lisätietoa lasku- ja osamaksutavoista

Osta laskulla on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.

 • Vähintään 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla on suomalainen henkilötunnus
 • 50–5000 € ostoksille
 • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää
 • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
 • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
 • Laskutuslisä ostajalle 0 €/kk
 • Osta laskulla -rahoituksen nimelliskorko on kiinteä 14,95 %

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj.
Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi 

Jousto lasku tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Kun ostat Joustolla, saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Maksuaikaa laskulla on 30 vuorokautta tilauksen käsittelystä. Joustolla voit maksaa ostoksesi 3000 euroon. Jousto laskusta veloitetaan 2,90 euron laskutuslisä. Laskussa ei veloiteta laskutuslisän lisäksi korkoa tai muita kuluja. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Perusvaatimukset Joustolla ostettaessa:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Osoite Suomen väestörekisterissä
 • Kotipaikka Suomessa vähintään 2 vuotta
 • Suomalainen henkilötunnus tunnistautumista ja luottopäätöksen tekemistä varten
 • Hyvä maksukyky. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja väestörekisteritiedot luottopäätöstä varten
 • Vahva tunnistautuminen. Henkilöllisyytesi varmennettaan ensimmäisen ostoksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Luoton myöntäjänä toimii:

Aurajoki Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A, PL 710
20100 Turku


Klarna maksutavat 

Klarnan Maksa myöhemmin (Pay Later) -maksutavan tarjoaja on Mollie B.V., yksi Euroopan nopeimmin kasvavista maksunvälittäjistä. Mollie on perustettu vuonna 2004 Hollannissa ja sillä on nykyisin yli 130 000 asiakasyritystä ympäri maailmaa.

Klarnan maksutapoja käyttäessäsi hyväksyt alla olevista linkeistä löytyvät käyttö- ja sopimusehdot.
- Klarnan tietosuojailmoitus
- Klarnan shoppailupalvelun käyttöehdot
- Klarnan Maksa myöhemmin! -ehdot
- Klarnan yleiset luottosopimusehdot

 

Toimitukset kotimaahan

Toimitamme yli 90€ tilaukset ilman toimituskuluja. Siis ilmaiseksi. Alle 90€:n tilauksista perimme toimitusmaksun seuraavasti:

Matkahuolto
- pakettiautomaattin / noutopisteeseen toimitettava Lähellä-paketti 4,50€
- postilaatikkoon tai -luukkuun ilman kuittausta toimitettava Jako-paketti 6,50€

Budbee
- pakettiautomaattiin toimitettava paketti 3,50€
- kotiinkuljetus reaaliaikaisella seurannalla 5,50€

Meiltä tuotteet lähtevät normaalisti kuljetukseen n. 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Lopullinen toimitusaika asiakkaalle on n. 3-6 arkipäivää. HUOM! Ruuhka-aikoina (marras-joulukuu) käsittely- ja toimitusajat ovat normaalia pidempiä.

Lisätietoa Budbeen kotiinkuljetuksesta

Budbee kotiinkuljetus on saatavana tietyillä postinumeroalueilla näillä paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Turku, Kaarina, Raisio, Lahti, Vaasa, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu ja Oulu.

Budbee toimittaa kotiinkuljetukset arki-iltaisin klo 17 - 22 välisenä aikana. Toimitus on 100 % päästökompensoitu ja fossiiliton.

Saat viestin kun Budbee on vastaanottanut pakettisi, ja kun sille on varattu toimituspäivä. Toimituspäivänä saat vielä tarkemman ajankohdan tunnin tarkkuudella.Voit seurata toimitusautoa reaaliajassa koko matkan kotiovellesi saakka sen jälkeen kun kuljettaja on lastannut auton. Saat vielä muistutusviestin n. 10 minuuttia ennen toimituksen saapumista. Voit myös valita, että pakettisi jätetään oven ulkopuolelle, jolloin saat toimitetusta paketista valokuvan kuljettajalta ja tällöin tilaus merkitään toimitetuksi.

Budbeen suomenkieliseen asiakastukeen saat tarvittaessa yhteyden Budbee-applikaation chatin kautta, lähetyksen seurantalinkistä tai sähköpostitse osoitteesta support(@)budbee.com. Asiakastuki on tavoitettavissa arkisin klo 9-22.

Budbee tarjoaa markkinoiden vihreimmän ja ympäristöystävällisimmän toimitusratkaisun, sillä he ovat ensimmäisestä Budbee-toimituksesta lähtien ilmastokompensoineet CO2-päästönsä.

 

Toimitukset ulkomaille

Ruotsiin: theotherdanishguy.se
EU:n alueelle: theotherdanishguy.eu
Pohjois-Amerikkaan ja muualle maailmaan: theotherdanishguy.com