Tuotteista

Drifter on nimensäkin mukaisesti varovainen luisu naisten suuntaan, kokonaista mallistoa joudutaan vielä odottamaan. Tuo rullautuminen on tosi yksilöllinen juttu; kaikilla ei rullaa lainkaan, joillain rullaa. Pelkän koon perusteella perusteella sopivan pöksyn valinta ei näyttäisi olevan kovin aukotonta. Mallina tällainen "Boyfriend Shorts" ei ehkä ole kaikille lantio-reisi-takapuoli -yhdistelmille sopiva yleismalli.

Olemme perustaneet työryhmän, joka perehtyy erilaisiin reisiin. Kohta tiedetään millaisilla reisiprofiileilla rullaamista tapahtuu. Sen jälkeen tehdään tarkka tieteellinen analyysi miten pöksyjen koko ja reiden ympärysmitta toimivat suhteessa mittataulukkoon, jolloin todennäköisyys valita Drifteristä juuri se oikea, itselle sopivin koko, parantuu entisestään.

Kokovartalopeiliä, mittanauhaa ja meidän kokotaulukkoa katsomalla pääsee pitkälle. Reisi- ja vyötärömitat ovat kriittisimmät.

Jos perse on suurehko ja reidet ohuehkot, reisimitta ratkaisee. Jos reiden ympärys on pienempi kuin mitä mittataulukko kertoo, lahje voi rullautua. Jos näin on, siirry mittataulukossa kohtaan vyötärön mitta ja tarkastele siellä pienempää kokoa.

Jos pienemmän koon vyötärö on mittataulukon mukaan sopiva, lantiokin kyllä mahtuu pöksyihin.

Emme tyytyneet tekemään alkkareita niinkuin niitä on aina tehty. Etsimme ja löysimme parhaan mahdollisen langan ja kudoimme siitä korkealuokkaisen kankaan, joka on täydellistä alushousumateriaalia. Materiaali, jota käytämme on tehty hylätyistä kalaverkoista ja muusta teollisesta muovijätteestä, joka ei saa päätyä meriin. Koska sen käyttö ei ole vielä yleistynyt, materiaalikustannus on tietenkin korkeampi. Mutta vaikka sen ostohinta on meille kalliimpi, halusimme ottaa sen riskin. Muotibrändit eivät voi tuhlata resursseja ja kannustaa fast fashioniin vaan meidän on panostettava entistä eettisempiin materiaaleihin ja tuotantotapoihin. Kysymyksessä mainitut kilpailijat tekevät tuotteensa pääosin puuvillasta, jonka ympäristövaikutukset ovat aika rajut (n. 10 000 l vettä / tuotettu puuvillakilo). Miksi sitten kannattaa maksaa? Ne, jotka ovat jo ostaneet meiltä tietävät mitä ovat saaneet ja todistavat väkevästi alkkareidemme puolesta. Lähes 100% tuote- ja asiakastyytyväisyys ovat tae jostain. Useimmat asiakkaat ovat jääneet koukkuun kerrasta, koska nämä vaan ei tunnu miltään, ei jalassa tai  ekologisessa omatunnossa.

Trunkeissa on lyhyempi lahje ja sepalus. Boxereissa lahje on pidempi ja niissä ei ole sepalusta. Eron huomaa viimeistään käytössä, varsinkin sepaluksen osalta. Lahkeen pituus ei ole aina makuasia: trunkit sopivat hyvin arkikäyttöön, boxerit treenaamiseen.

Aito TODG -kalsari syntyy kahdessa Euroopan maassa: lanka tehdään Italiassa ja kangas kudotaan ja tuote viimeistellään Euroopan parhaassa tehtaassa Portugalissa, jossa tekstiiliteollisuuden osaaminen on valmiiksi jo korkeatasoista. Aasia ja Turkki eivät ole meille vaihtoehtoja, koska kaiken tekemisen pitää kestää eettis-moraalinen tarkastelu. 

On tehty, oikeasti. Plus että langan raaka-aineena käytetään myös muuta teollista muovijätettä, joka päätyisi herkästi luontoon ja vesistöihin jos se vain dumpattaisiin kaatopaikoille. Nyt siitä erotellaan Nylon6 ja se on puhtainta mahdollisinta raaka-ainetta. Tästä on olemassa ihan oma osionsa kiinnostuneille täällä.

öhö öhö.

OLIT IHAN  EKA JOKA KEKSI TÄN IHAN ITE!!

Voit luottaa siihen kuin neuvostoliittoon. Paperilla kokotaulukon laatiminen ei ole temppu eikä mikään, mutta heti kun kuvaan astuu realismi ja yksilön valinnanvapaus, tulee mutkia. Se mitä yksikään maailmassa julkaistu kokotaulukko ei nimittäin kerro, on vartalon erityispiirteet, omat mieltymykset, tottumukset ja tuntuma. Kokemuksesta tiedetään sekin, että harva mies on käyttänyt mittanauhaa lantion alueella sitten epävarmojen nuoruusvuosien. Käyttämämme materiaali on hyvin joustavaa ja ihmiskokeet ovat osoittaneet, että ihan tavallinen L-koon kaveri pystyy vetämään jalkaansa kaikki koot S:stä XL:ään. S toki voi tuntua tiukalta ja XL erityisen väljältä, mutta kyllä sekin jalassa pysyy.

Älä edes kysy. Siinä missä luontojärjestöt sanovat, että pesukertoja olisi syytä harventaa, me olemme sitä mieltä, että puhtaat alushousut ovat ympäristöteko.

Emme lähde arvailemaan, koska kenelläkään meistä ole dermatologiasta mitään käsitystä. Materiaali on kyllä pehmeä ja sileä, mutta esimerkiksi yhdelle (1) ekseemasta kärsivälle asiakkaallemme materiaali ei ollut lainkaan sopiva. 
Jos on huonoja kokemuksia keinokuidusta omalla iholla tai vähänkin sellainen aavistus, että saattaisi pahentaa ihon ärsytystä, ehkä kannattaa jättää kokeilematta.

Pahoittelemme, että meillä ei ole antaa tämän järjellisempää vastausta. Tuote ja materiaali sinänsä eivät sisällä mitään ihoa ärsyttävää kemikaalia.

Ei, koska kuivausrummun lämpötila nousee helposti yli neljänkymmenen Celsius-asteen ja liika kuumuus todennäköisimmin pilaa kuidun, alushousut menettävät joustavuutensa ja sen jälkeen kaikilla on huono fiilis. Toisaalta, ei nämä rumpukuivausta tarvitsekaan, koska kangas kuivuu nopeasti ihan huoneilmassakin. Hätäisimmät vetää nämä suoraan pesukoneesta jalkaansa.

Huonon vitsihuumorin viljelijälle tämä kysymys tietenkin tarjoaisi hedelmällisen kasvualustan, jossa hassutellaan ikivanhalla latteudella kaksivärisistä kalsareista. Sitä ei tällä kertaa kuulla.


Valkoisilla vaatteilla on taipumus menettää kirkkautensa ja aavistuksen harmaantua. Niin on näidenkin kohdalla. Jos kellastumista tulee, se on paikallista ja siihen auttaa valkaisuaine tai urologi. Nykyaikaiset tahranpoisto- ja valkaisuaineet toimivat hyvin jo 30°C pesulämpötilassa.

Hyvä kysymys. Sellaisille on varmasti käyttäjänsä, mutta toistaiseksi ne ovat vielä märkä uni meidän designerin piirustuspöydällä. Kunhan kysyntää tulee riittävästi, kaikki on mahdollista. 

Vastuullisuudesta

Nnoniinnno. Ihan noin suoraksi ei mutkia kannata ehkä vetää. Meidän kalsarit on tehty kierrätetystä tai tarkemmin sanottuna regeneroidusta polyamidista. Polyester on näistä se haitallisempi keinokuitu. Puhumattakaan fleecestä, joka  on kaikkien keinokuitujen suurin pahis, siinä kun pystyynharjatut kuidut ovat heikkoja ja ohuita ja sen vuoksi yhdellä pesukerralla irtoaa jopa 200 000 alle viiden millimetrin mikromuovipartikkelia.

Meidän käyttämä kuitu on täysin erilaista, eikä sitä voi niputtaa näiden merien arkkivihollisten kanssa  samaan lauseeseen, paitsi jos haluaa olla älyllisesti epärehellinen. Jos et usko, ota selvää.

Toki on olemassa pesupusseja, joiden tehtävänä on ehkäistä mikromuovien joutuminen pesussa vesistöihin. Hassu kuriositeetti on, että mm. Patagonian käyttämät pesupussit tehdään samasta materiaalista kuin meidän alushousut. 

Ei varmaan tarvitse odottaa kovin kauaa kunnes joku pesukonevalmistaja tekee pesukoneen, jossa suodatin kerää mikromuovit ennen kuin ne pumpataan vesiin.. maybe yes?

Sanotaan nyt sekin, että puuvillassa on sitten omat ongelmansa, vaikka miten olisi organic -leimattua. Yli 10 000 litraa vettä tuotettua puuvillakiloa kohden on kestämätön fakta, koska siellä missä sitä kasvatetaan, vettä tarvitaan myös ruokatuotannossa.

Ei vielä, mutta tulossa on. Tutkitusti maailman parhaimmat pesupussit ovat tosin 100% polyamidia. Eli tismalleen sitä samaa materiaalia mistä meidän alushousut on muutenkin tehty. Ehkäisystä puheen ollen, se on siis vähän sama asia kuin laittaisi kaksi kondomia päällekkäin. Mutta sekin on makuasia. 

Tilaamisesta

Ei huolta, me olemme varmistaneet tämän puolestasi. Väkevä kokemuksemme on, että paras toimitusvarmuus ja palvelu on Matkahuollolla. Tämän johdosta meillä ei kotimaan toimituksissa ole enää muita vaihtoehtoja.

Tilausvahvistus lähtee sähköpostilla automaattisesti siihen osoitteeseen, jonka olet tilausvaiheessa antanut. Varmista että olet antanut oman sähköpostiosoitteesi ja että se on kirjoitettu oikein. hmail, gmali, ouylook ja htmai.l eivät varmuudella toimi. Meillä ei ole myöskään kykyä arvioida nimien oikeinkirjoitusta.

Jos käytät gmail-osoitetta, siellä kaupalliset jutut menevät eri välilehdille, kansioihin tai jopa roskapostiin. 

Tarkista nämä ennen kuin kirjoitat tulikivellä ja tappuralla höystettyjä viestejä tänne. 

Kun tilaat lahjakortin, varmista että olet antanut  tilausvaiheessa sähköpostiosoitteesi ja että se on oikein. hmail, gmali, ouylook ja htmai.l eivät varmuudella toimi. Se on nähty.

On myös mahdollista, että sähköpostilaatikkosi on niinkin moderni (esim. uudistettu gmail), että tällaiset kaupalliset jutut menevät niin kutsutusti eri välilehdille tai jopa roskapostikansioon. 

Joten ennen kuin nouset kattoon, tarkista nämä ensin. 

Meidän vastuullamme on tehdä maailman parhaita kalsareita. Sinun vastuullasi on huolehtia siitä, että ostat oikeankokoisia vaatteita. Sitä varten meilläkin on kokotaulukko, jota tutkiskelemalla voi kuka tahansa lukutaitoinen selvittää itselleen oikean koon. Mittanauhan käyttö säästää aikaa, rahaa ja hermoja niin siellä kuin täällä meillä. Jos et luota mittanauhaan ja omaan kokemukseesi ja silti olet epävarma siitä, onkohan koko sittenkään oikea, tilaa vain yksi kappale. Älä tilaa kolmea tai kuutta paria. Jos tilausvaiheessa on keskittymisvaikeuksia, ota happea ja jatka tilausta kun ajatus on taas koossa. Ja muista: jos virhe on sinun, paketin edestakaisin lähettämisestä johtuvat kustannukset menevät omaan piikkiisi.

Jos tästä huolimatta tilaat kerralla useammat (esim. kolmet) ja haluat vaihtaa kaikki isompaan tai pienempään, varaudu siihen että tyytyväisyystakuu koskee vain yhtä paria ja se tarkoittaa, että saat vain siitä yhdestä rahat takaisin. Sadan päivän tyytyväisyystakuu EI ole sadan päivän vaihtotakuu.

Voit. Tilausvaiheessa sinulta kysytään ensin toimitusosoite. Täytä siihen vastaanottajan tiedot – myös vastaanottajan sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tarkista myös, että tiedot ovat varmasti oikein. Se miksi tämä on niin tärkeää, selviää tarkemmin vastauksessa kysymykseen: "Miksi vastaanottajan puhelinnumero tarvitaan ja miksi siihen ei voi laittaa maksajan numeroa?"

Kun etenet tilauksessa kohti maksua, voit lisätä Maksajan tiedot tilaukselle.

Kaikin mokomin. EU-maihin voit tilata osoitteesta theotherdanishguy.eu, ja muualle maailmaan osoitteesta theotherdanishguy.com

No ku. Paketti lähtee täältä Postin tai Matkahuollon mukana ja saapuessaan kohteeseensa, paketin vastaanottajalle lähtee ilmoitus siitä, että lähetys on noudettavissa esim. automaatista. Jos tässä on jonkun muun kuin vastaanottajan numero, ilmoitus saapuneesta lähetyksestä ei tavoita vastaanottajaa, paketti jää noutamatta ja pahimmillaan palautuu takaisin lähtöpisteeseen. Siitä tulee harmia, kuluja ja kaikkea muutakin ikävää.

Totta puhuen tätä ei meiltä ole kysytty (kysymyksen käsitettä on tässä tapauksessa venytetty)  kuin kaksi kertaa. Kummallakin kerralla kyse oli samasta asiasta: kun asiakas on ottanut käyttöön postin "Oma Noutopiste" -palvelun, jonka digitaalisissa lähetystiedoissa on hänelle määritelty puhelinnumero, lähetys menee aina siihen noutopisteeseen, joka on yhdistetty kyseiseen puhelinnumeroon. Jos se numero laitetaan vastaanottajan numeroksi, posti uudelleenohjaa lähetyksen Omaan Noutopisteeseen, vaikka osoitetarrassa lukisi mitä tahansa.

Sitä, onko asiakkaalla kyseinen palvelu, emme valitettavasti pysty tietämään ellei asiakas sitä itse kerro. On mahdotonta arvata, kenellä sellainen on ja kenellä ei.

Jos kyseinen palvelu on ja sitä haluaa käyttää, tuotteeksi on valittava Postipaketti. Muut palvelut ohjaavat lähetyksen aina tilauksella olevaan osoitteeseen.

Eli: jos sinulla on Postin Oma Noutopiste -palvelu, ole erityisen tarkka siitä, minkä puhelinnumeron annat tilausvaiheessa.

Hermojen kanssa tämä on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Hei PLIIS! Sori, et voi. Et saa kokeilla kalsareita perinteisessä kaupassakaan. Jos aprikoit, olisko tää väri mulle kiva ja miltä se mahtaisi näyttää mun iholla, suosittelemme värianalyysia. Kuulostaa tietenkin ikävälle, mutta meillä ei ole mitään käyttöä käytetyille alushousuille – ja kun tuotepakkaus on avattu, kalsareita ei voi enää laittaa uudelleen myyntiin. Toisin sanoen: emme ota vastaan käytettyjä alushousuja, vaikka niitä olisi vain kokeiltu jalkaan kerran.

Siihen asti kun saadaan Japaniin käytettyjen kalsareiden jälleenmyynti, suosittelemme tutustumaan siihen mitä löytyy vaikka tämän linkin takaa. 

Voi tietysti olla, että käytetyille miesten kalsareille ei ole niin suurta kysyntää, mutta kukaan ei estä yrittämästä.

Kun puhutaan alushousuista, oikealla koolla on paljonkin väliä. Suomalainen miesvartalo ei tarvitse sen väljempiä vaatteita kuin universaali miesvartalo. Näissä kalsareissa erityisesti kannattaa noudattaa kokosuosituksia. Materiaalista johtuen se oma koko ei kiristä ja kasvuvaraa ei tarvitse huomioida. Syykin on yksinkertainen. Käyttömukavuus on parasta silloin kun käytetään juuri itselle sopivia. Jos mennään astetta tai paria isompaan kokoon ihan pelkän väljyyden tunteen perässä, kalsarit eivät toimi enää niinkuin niiden tulisi ja käytön yhteydessä törmätään ei-toivottuihin ominaisuuksiin (esim. rullaus, valuminen, kiipeily). 

Uskokaa pois, emme keksineet tätäkään kysymystä huviksemme. 

Ensiksi. Emme myy käytettyjä alushousuja, sitä varten on omat sivustonsa niille, joita sellainen touhu viehättää. Ei tietenkään tuomita, kukkikoot kaikki kukat. 

Toiseksi. Olisi monella tavalla huonoa bisnestä laittaa palautetut kalsarit uudelleen myyntiin. Tuotepalautukset lasketaan promilleissa (ei humalassa) ja nekin harvat palautukset tulevat takaisin syystä. Monesti syy on tuotevika ja silloin tuote lähetetään takaisin tehtaalle kontrolliin, jotta virheet voidaan minimoida, olipa niiden syy mikä tahansa. Voit siis olla huoletta tämänkin suhteen: myydään uutta ja priimaa aina.

Ei muualta kuin verkkokaupasta - ja toisaalta eipä alushousuja pääse kivijalassakaan sovittelemaan. Halutessasi löydät tietoa vaihdoista ja palautuksista tästä.

Maksamisesta

Ei. Sen lisäksi meillä on Checkout, jota kukaan tavallinen ihminen ei tietenkään tunne, mutta se on kaikesta huolimatta suomalainen, OP-ryhmään kuuluva maksunvälittäjä, jonka kautta voit maksaa yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla sekä suomalaisten pankkien verkkomaksuina. Lisää tietoa maksutavoista löydät tästä.

Jos aikomuksesi on ostaa enemmän kuin sata (100) paria kerralla, laita meille viestiä. Pienempien tilausmäärien hintaedun suuruudesta vastaa meidän kassalla töissä oleva teköälytön hinnoittelurobotti.

Palautuksista

Ei. Jos ihan aidosti et tykkää näistä, on täysin ok palauttaa ne ja saada rahat tuotteista takaisin. Pari huomiota kumminkin ihan selkeyden vuoksi. Sitoudumme palauttamaan 100% ostohinnasta, jos:

1. otat meihin yhteyttä 100 päivän kuluessa ostosta. Siinä ajassa ehtii kyllä jo toteamaan onko hyvä vai eikö ole. 
2. otat yhteyttä osoitteeseen team@theotherdanishguy.com  ja pyydät palautusta. Älä käytä muita osoitteita, vaikka sinulla olisi suora yhteys toimitusjohtajalle. 
3.  palautat tilaamasi ja sinulle toimitetut tuotteet takaisin meille*

*palautuksen tulee olla meillä 7 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä eli siitä hetkestä kun olet meille kertonut haluavasi käyttää tämän mahdollisuuden.

Se mikä sopii yhdelle, ei sovi toiselle. Asiakkaidemme tuotearvosteluista saatat saada rohkeutta ensimmäiseen tilaukseen. Sadan päivän tyytyväisyystakuu on luotu siksi, että sinun riskisi ostajana on mahdollisimman pieni. Se koskee vain vain yhtä ja ensimmäistä paria ja sillä on tarkoitus pienentää meidän riskiä. Ei ole mitään järkeä laittaa ranttaliksi ja lähteä testaamaan omaa kalsarityytyväisyyttään useammalla parilla. Yksillä testikalsareilla selviää jo, onko tämä sinulle sopiva kalsaribrändi.

Ne alusvaatteet, jotka ovat vahingoittuneet ulkoisten tekijöiden seurauksena, (ts. niitä on tarkoituksella tai vähemmän tarkoituksella käsitelty huonosti), eivät kuulu tämän palauttamisoikeuden piiriin. Pidätämme oikeuden muuttaa, keskeyttää tai peruuttaa palautuksen, jos haistamme väärinkäytöksen. Ja usko pois, me haistamme. Kun aikeesi ovat vilpittömät, ei ole mitään hätää.

Kannattaa huomioida, ettemme palauta lähetyskuluja. Jotta saisit hyvityksen, käytä kuriiria, jolta saat seurantanumeron. Ilman seurantanumeroa lähetysten perille saapuminen on ihan herrassa, eikä meillä ole mahdollisuutta ottaa vastuuta niistä. 

Haluamme tuotteet takaisin, jotta voimme analysoida mikä niissä mahdollisesti on vikana ja pystymme kehittämään sekä tuotetta että toimintaa edelleen. 

Ihan vaan uteliaisuudesta

Liian usein kysyttyihin kysymyksiin ei olla päästy hetkeen vastaamaan, mutta tämä tuntuu toistuvan, joten päivitetään nyt sitten.

Epäily on osittain aiheellinen. Siihen on syynsä. Oikeasti julkaisukelpoista palautetta tulee lopulta aika vähän sellaisilta, jotka ovat sitä omalla nimellään valmiita antamaan. Anonyymien lähettäjien (”muna mainoksenne on vasten mielinen”t: villevallaton) palautteet eivät ansaitse tulla julkaistuksi. Eikä niiden kanssa voi käydä dialogia, koska niissä ei ole edes lähettäjän yhteystietoja vastaamista varten. Pääsääntöisesti tällaista palautetta saadaan niiltä, jotka ei ole meidän asiakkaita.

Mutta aika ajoin tulee myös niitä, joiden kanssa saadaan heittäytyä dialogiin. Tietty silloin jos näitä julkaistaan, lähettäjän henkilöllisyyttä ei missään olosuhteissa voi paljastaa. Joskus on parempi jättää kokonaan julkaisematta, jos palautteen antaja on muuten tunnistettavissa. 

Vastaus löytyy myös etusivun videosta, mutta niille, jotka eivät jaksa katsoa sitä, tässä lyhyt versio:
kaverin perse hiersi aamulenkillä Central Parkissa, vaseliinia kului kilokaupalla ja lopulta sama kaveri päätyi "hoitamaan" hiertynyttä hanuriaan manhattanilaisen klubin naistenvessaan. Tuli yllätetyksi ihan kirjaimellisesti housut kintuissa, mikä ymmärrettävästi aiheutti hämmennystä tätä näkyä todistaneissa naisasiakkaissa. Ravintolan henkilökunta ilmoitti kuuluvasti, että tämän kohun teille järjesti "the other danish guy, who has some problems"

Kun sitten todettiin, että elämä ilman hyviä alushousuja voi muuttua äkisti todella huonoon suuntaan, päätettiin tehdä hyvät alushousut ja nimetä merkki sen tapahtuman mukaan, mistä ajatus lähti.

Katso brändin syntytarina tästä.

Kyllä niistä jokainen on oikean ihmisen eli asiakkaamme kirjoittama. Pyydämme palautetta parin viikon päästä tilauksesta kaikilta niiltä, jotka ovat antaneet markkinointiluvan. Jos olet antanut luvan vain tilaus- ja toimitusprosessiin liittyvään viestintään, et saa arvostelupyyntöä. Jos haluat antaa muuta palautetta, team@theotherdanishguy.com on oikea osoite.

Uskot tai et, sananvapaus on meille yksi yrityksen tärkeimpiä arvoja eikä meillä ole mitään tarvetta sensuroida kenenkään sanomisia, vaikka ne eivät meitä mairittelisikaan. Ei tää sentään mikään Pohjois-Korea ole. Kaikki arvostelut julkaistaan ja jos jaksaa kahlata muutama tuhat arvostelua, vastaan tulee myös niitä kriittisempiä lausuntoja. Mielipide- ja makuasioista ei lähdetä kiistelemään ja jos olemme tehneet virheen, siitä saatu palaute auttaa meitä tekemään asiat paremmin jatkossa.

Jos joku miettii perusteettoman mustamaalauksen ja maalittamisen aloittamista, kannattaa miettiä kaksikin kertaa mihin ryhtyy.

​Hyvä kysymys. Menee luonnontieteiden alle, emmekä totta puhuen olleet koulussa kovin hyvä fysiikassa. Tiedämme kyllä ilmiön, johon tässä viitataan, mutta emme ole suorittaneet minkäänlaisia mittauksia, joista voisin pudotella tähän nyt tärkeimmät tulokset. Tuhannet ihmiset ovat käyttäneet meidän tuotteitamme  ja asiakasmäärän kasvaessa edes palautteissa ei ole ollut mainintaa staattisen sähkön aiheuttamista sähköiskuista. Se on mielestämme hyvä asia. 

Tämä epätieteellinen vastaus päättyy legendaarisen Leevi & The Leavingsin kappaleen "Unelmia ja toimistohommia" lyriikkaan, jonka kirjoittaja Gösta Sundqvist on saattanut kokea jotain sellaista. Sataprosenttisella varmuudella voimme todeta, että silloinkaan tuskan aiheuttajana eivät olleet onneksi meidän kalsarit. 

​"Tunnen hankaussähköä, kipinöitä munissa – minä se vasta kehtaan, olla mies."

"Luulin, että yhteistyöehdotukseni olisi mullistava, mutta alusvaatekauppiaani sanoi: ei”.

Ideat eivät maailmasta lopu vaikka niitä tuhlaisi. Saamme tosi paljon monenkirjavia yhteistyöehdotuksia ja suurimpaan osaan meidän on liian helppoa vastata ei koska ne eivät vain sovi meidän pelikirjaan.

Uskallamme väittää, että viisi minuuttia rehellistä itsetutkiskelua ja idean reflektointia ennen yhteistyöehdotuksen lähettämistä on parasta mahdollista ajankäyttöä. Jos idea vielä pohdinnankin jälkeen edistää niitä asioita, joilla on oikeasti merkitystä ja tuottaa arvoa siellä missä se on kaikkein tärkeintä, todennäköisyys myönteiselle vastaukselle kasvaa. Mitä pidempään joudut vastausta odottamaan, sitä varmempaa on että hylsy tulee.