0

Ostoskorisi on tyhjä

Näillä asioilla on meille merkitystä

Ajatus maailman parhaista alushousuista sai alkunsa New Yorkiin suuntautuneella työmatkalla. Alkuun se oli vain naurettava sattumus, sitten siitä tuli vitsi, vitsistä idea ja lopulta kaikkea sitä, mitä näet täällä.

Aika usein saa vastata kysymykseen nimen alkuperästä. Alla oleva video on seikkaperäinen kuvaus siitä, miten kaikki todellisuudessa tapahtui

Anteeksi etukäteen, jos sisältö on mielestäsi karkeaa, epäsovinnaista tai liian tuhmaa. Ei se mikään itsetarkoitus ole, mutta ei täällä myöskään tositarinaa lähdetä muuttamaan siksi, että siitä saataisiin poliittisesti korrektia. Jos olet lapsi tai et ole lukenut sivuston alalaidan kaikille niin tärkeitä käyttöehtoja, älä pliis turmellu.  


Uskomme, että alusvaatteet ovat pukeutumisen tärkein kerros.

Onpa joku sanonut, että ihmisen itsevarmuus ja koko olemus lähtee hyvistä alusvaatteista. Meille itsevarmuus on sitä, että ei tarvitse kiinnittää tarpeetonta huomiota alusvaatteisiin. Siitä tulee slogan:

The Fundamental Layer of Confidence™

Kaikki lähti halusta tehdä miesten alushousuja, jotka eivät tunnu miltään. Sattumalta löytyi täydellinen kangas ja syntyi myös täydellinen kaava. Aiomme olla maailman paras alusvaatebrändi. Tämä tarkoittaa sitä, että keskitymme tekemään vain yhtä asiaa, alusvaatteita.

Only three balls matter™

Jos sinulla on pari omasta takaa, sinulla on varmuudella myös mielipide täydellisestä alusvaatteesta. Kolmas pallo on kotiplaneettamme. Muoti-ja tekstiiliteollisuudessa joudutaan pohtimaan vakavasti sitä, miten maapallon hupenevia resursseja käytetään. Siksi käytämme alushousuissamme ensimmäisenä maailmassa valtameren muoviroskasta ja hylätyistä kalaverkoista valmistettua miellyttävän kevyttä ja pehmeää Smoothshell™ -kangasta.